Project voor Matexi

Matexi gaf ons de vraag of wij ook bestaande foto's kunnen animeren. Bij Cinemagraph Studio is dit een mogelijkheid. Uiteraard hanteren wij hierbij een andere werkwijze dan wanneer we zelf een opname doen.

 

Onze werkwijze: statische foto naar geanimeerde foto

Bij dit soort opdrachten vragen we de klant altijd om meerdere foto's te sturen zodat wij kunnen bekijken welke effecten er mogelijk zijn op de verschillende foto's. Om een "gezellige en warme sfeer" te creëeren hebben wij onderstaande foto gekozen. Bij deze konden wij de haard en kaarsen laten branden.

Gebruik van de cinemagraph

In aanloop van de infodagen bij Matexi gebruiken ze de cinemagraph op 2 verschillende kanalen, namelijk:

  • E-mail
  • Sociale media

 

Via e-mail behaal je meer kliks op links. Daarnaast worden advertenties op Facebook zó doelgericht weergegeven dat het gebruik van cinemagraphs een extra ondersteuning is om nieuwe mensen naar uw pagina/website te lokken.

Resultaat

Sam, de persoon verantwoordelijk voor de videobewerking ging met deze informatie aan de slag en ging op zoek naar het perfecte resultaat.

Na een aantal tests, kwamen we op onderstaand resultaat uit. Vanzelfsprekend met een haardvuur en kaarsen die 24/7 blijven bewegen zonder schokken

Interesse?

Hebben jullie ook interesse in cinemagraphs als visueel medium? Stuur ons dan een e-mail of bel ons.

Wist je dat.. wij naast het produceren van cinemagraphs ook community management doen? Hierbij zorgen wij dat uw Facebook pagina top wordt met extra engagement en leuke content die gedeeld wordt door uw fans.

Contact close

Meer informatie?

Cinemagraph Studio

info@cinemagraphstudio.be

+32 (0)56 43 52 50

 

Contact